Безкоштовна доставка від 900.00₴

Про нас

Ми - пропонуємо українські бренди, джерело яких - природа. Настав час створити нові відчуття.

Розглянувши альтернативи

Наш шлях розпочався у 2004

“White Mandarin” є торговою маркою натуральної косметики українського виробника продуктів здорового харчування “ЧОЙС”. З 2004 року компанія сприяє збереженню і зміцненню здоров’я людини, пропонуючи ексклюзивні продукти на основі пророслих зерен.

Ідеально підходить для вашого повсякденного життя

Розроблений, щоб бути універсальним

Починаючи від бренду “Добра Їжа”, яка надає безпреценденті корисні речовині для організму будь-якого віку, бренду “White Mandarin” з неперевершеним доглядом за тілом та закінчуючи миючими засобами “Green Max”, ми створили унікальну і безпечну продукцію, яка корисна, ефективна, якісна і не шкодить планеті.

Вишуканість у дизайні та формулі

Дійсно натуральна продукція

В наших продуктах не містяться шкідливі хімічні елементи, які є у більшості традиційних засобах. Серцем наших засобів та препаратів є екстракти з пророслих зерен злаків: пшениці, жита, вівса, кукурудзи, ячменю. Пророслі зерна злакових здатні розв’язати практично всі проблеми, пов’язані зі здоров’ям, красою шкіри та волосся. 

Підкреслює та доповнює твою унікальність

Природна косметика для твоєї унікальної краси

Наші шампуні для волосся “White Mandarin” не містять шкідливих компонентів, що спінюють шампунь і спричиняють випадання волосся. Молочко і пілінги для тіла насичені натуральними оліями, настоянками і екстрактами рослин, що володіють великим вмістом антиоксидантів, вітамінів та інших необхідних речовин для шкіри. 

Ціни та якість

Тільки офіційні ціни

Оскільки ми є офіційними дистриб’юторами компанії “Чойс”, ми пропонуємо вам ціни виробника. На сторінках нашого сайту ми раді представити вам повний асортимент товарів, що випускаються “Чойс”. 

Я дуже задоволена сервісом від WM! Моє замовлення було доставлено протягом 48 годин, і думка та турбота, яку вони вкладають у свою продукцію, дійсно помітна. Крім того, підтримка просто приголомшлива!
Анастасія Р.
Київ
Набір для похудання на який я не покладала особої надії створив те чого я не очікувала! Я скинула 11 кілограмів за 4 місяці, нормалізувався тиск та перестала боліти голова! Буду радити знайомим. Дуже задоволена!
Вероніка А.
Одеса
Виготовлено в Україні

вітчизняний виробник

Тільки натуральне

екологічно чиста сировина

Турбота про довкілля

не шкодить планеті

Ефективність та безпечність

підтверджено досвідом