Безкоштовна доставка від 900.00₴

Потрібна допомога?

Зв'яжіться з нами

Телефон: (067) 656-81-07

м. Київ, вул. Якуба Коласа 2

Графік роботи: ПН-ПТ с 11:00 до 17:00

Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Ваше ім'я
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!
Відповіді на поширені запитання

Поширені запитання

Нова Пошта працює найшвидше й у середньому доставляє посилки за 1-2 дні. Посилки відправлені УкрПоштою зазвичай надходять за 3-6 днів.

Ми впевнені у якості нашої продукції і ви точно не захочете її повертати! Згідно законодавству України парфумерно-косметичні товари належної якості не підлягають поверненню чи обміну. Але якщо ви бажаєте повернути товар, зверніться до нас. Ми завжди знаходимо рішення у таких ситуаціях. По будь-яким питанням повернення звертайтеся до нашої підтримки і ми обов’язково допоможемо вам!

Якщо ви помилися з адресою при замовленні товарів, якомога скоріше зв’яжіться з нами і ми виправимо вашу адресу доставки.

Після підтвердження вашого замовлення ви отримаєте від нас повідомлення на ваш номер телефону – ви зможете відслідкувати своє замовлення через Нову Пошту або УкрПошту.

Ви можете зателефонувати нам у робочі години та поспілкуватися з нашим спеціалістом. Ви отримаєте вичерпну консультацію щодо наших продуктів. Також ми можемо поспілкуватися з вами у Телеграм та Вайбер.

Так! Ми надсилаємо посилки післяплатою і ви можете оплатити вашу покупку при отриманні товару. Проте звертаємо вашу увагу, що за послугу “післяплати” поштові оператори візьмуть з вас оплату. 

Ми відправляємо посилки у будь-яку точку України, яка підтримується Новою Поштою або УкрПоштою. Нажаль, деякі тимчасово окуповані регіони України не обслуговуються. Якщо ви бажаєте отримати замовлення за кордоном, це також можливо.  У цьому випадку, перед оформленням замовлення зверніться до нас, для узгодження всіх деталей. 

Це залежить від об’єму та ваги вашого замовлення. Якщо ваше замовлення велике, ми можемо відправити вам замовлення у декількох одиницях пакування, дотримуючись правил відправки Нової Пошти / УкрПошти.

Виготовлено в Україні

вітчизняний виробник

Тільки натуральне

екологічно чиста сировина

Турбота про довкілля

не шкодить планеті

Ефективність та безпечність

підтверджено досвідом