Шампунь серії Яєчний White Mandarin. Для всіх типів волосся. 250 мл

222,00

Забезпечує інтенсивне зволоження шкіри голови та волосся, тим самим сприяючи оздоровленню та відновленню волосся від коренів до кінчиків. Постійне застосування шампуню допомагає повернути волоссю блиск доглянутого та здорового волосся.

Add to Cart

Шампунь серії Яєчний White Mandarin.
Шампунь серії Яєчний White Mandarin. Для всіх типів волосся. 250 мл 222,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

Шампунь серії Яєчний White Mandarin.
Шампунь серії Яєчний White Mandarin. Для всіх типів волосся. 250 мл
222,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!
Інтенсивне зволоження для сухих і ослабленого волосся

Суха шкіра голови, сухі і посічені кінчики волосся вимагають особливо дбайливого догляду. Пошкоджені волосся мають пористу структуру, тому вони швидше втрачають вологу. Особливо це характерно для фарбованого волосся, а також волосся, що піддаються частій термічній обробці.

Миюча основа нашого шампуню

М’яка які ПАР, отримані з натуральних олій, цукру і кукурудзи. Ці компоненти дбайливо очищають волосся, не викликаючи роздратування і сухості шкіри (сертифіковані ECOCERT).

Активні речовини

Гідролізат кератину

Зміцнює стрижень волосся, ефективно відновлюючи пошкоджені ділянки по всій довжині, не дає розшаровуватися волоссю на кінцях і запобігає їх ламкість. Волосся стає міцним, слухняними, блискучими.

Ефірна олія вербени

Бореться з інфекціями і запаленнями шкіри голови, швидко оздоровлює волосся, надаючи їм гарний вигляд. Також допомагає позбутися від лупи і стимулює зростання і регенерацію волосся.

Бетаїн, отриманий з натурального соку цукрових буряків

Допомагає кондиціонувати шкіру голови, позбавляє від запалень і глибоко зволожує волосся і шкіру голови.

Протеїни пшениці

Заповнюють пористі або пошкоджені ділянки волосяного стрижня і зміцнюють посічені кінчики.

Переваги
  • Шампунь не містить жорстких ПАР (миючих речовин, піноутворювачів), таких як SLS і SLES, здатних викликати роздратування шкіри голови, випадання волосся і появу лупи. SLS і SLES зміщують кислотно-лужний баланс шкіри голови, значно підвищуючи водневий показник, що призводить до ще більшої її сухості.
  • Шампунь не містить силіконів, таких як Cyclomethicone, Dimethicone, які створюють на поверхні волоса плівку, що перешкоджає диханню і харчуванню волосся і шкіри голови.
  • Результатом застосування шампунів з синтетичними ПАР є виснаження волосяних фолікулів, випадання, ламкість і тьмяність волосся.
  • Рослини, які ми використовуємо для отримання екстрактів, вирощують відповідно до вимог органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах.
  • Шампунь не містить штучних барвників і ароматизаторів, які досить токсичні і можуть викликати у людини алергію.
  • Замість ароматизаторів ми використовуємо натуральні ефірні масла, які є джерелом корисних речовин, необхідних для живлення та зволоження волосся і шкіри голови.
  • Ми використовуємо харчової консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), який має сертифікат ECOCERT і дозволений у виробництві органічної косметики.
Повний склад

Вода очищена (Aqua), ПАР з кокосового масла (Cocamidopropyl Betaine (derived from coconut oil)), ПАР з цукру, кукурудзи і кокосового горіха (Coco Glucoside (and) Disodium Laurylsulfosuccinate (and) Glycerin (from sugar, corn and coconut)) , ПАР олії з бабасу (Sodium Babassuamphoacetate), Гідролізат кератину (Hydrolyzed Keratin), Протеїни пшениці (Wheat Germ Protein), ПАР з кокосового масла і олеїнової кислоти (Coco Glucoside (and) Glyceryl Oleate (from Coconut Oil and Oleic Acid)), оцет яблучний (Malic Acetum), Харчовий консервант Optiphen BD (Optiphen BD (food preservative)), Настоянка кориці (Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract), Настоянка гвоздики (Caryophyllus Aromaticus (Clove) Extract), яєчне Масло (Egg Oil), Бетаїн (з червоною буряка) (Betaine (derived from the red beet root)), Ефірна олія апельсина (Citrus sinensis (Orange) Essential Oil), Ефірна олія вербени (Verbena Officinalis Essential Oil), Ефірна олія кориці (Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Essential Oil)

Об’єм

250 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.