Крем-маска живильна White Mandarin. Мультівітамінний коктейль. 2×6 мл

112,00

Вік: 30+. Має виражену омолоджуючу та розгладжуючу дію на шкірний покрив. Ідеально підходить для всіх типів шкіри і покликана дарувати молодість, красу та здорове сяйво вашому обличчю.

Add to Cart

Крем-маска живильна White Mandarin. Мультівітамінний коктейль. 2x6 мл 112,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

Крем-маска живильна White Mandarin. Мультівітамінний коктейль. 2×6 мл
112,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!
Глибоке і якісне живлення

Зміцнює і захищає шкіру від впливу стресу, поганої екології і процесів старіння. Таким харчуванням здатні забезпечити спеціальні косметичні засоби – маски для обличчя. Висока концентрація діючих на шкіру натуральних речовин дозволяє наносити маску на короткий час, користуватися маскою один-два рази на тиждень – цього, як правило, цілком вистачає, так як вони сильно впливають і ефективно. Живильні елементи, які отримані з рослин, зважаючи на свою натуральності, добре засвоюються шкірою, допомагаючи їй довго залишатися красивою.

Інноваційна формула Поживної крем-маски

Заснована на поєднані рослинних пептидів, отриманих з пророслих зерен пшениці, вівса, кукурудзи, жита і ячменю і екстрактів трав, утворює сполуки, які мають унікальну здатність відновлювати пошкоджені структури шкіри. Регулярне застосування покращує еластичність і пружність шкіри, скорочує кількість і глибину зморшок, стимулює оновлення клітин.

Активні речовини

Віск білий бджолиний

Містить вітаміни, мінерали та рекордну кількість каротину. Відмінно живити і відновлює шкіру, сприяючи її омолодження. Чудово захищає шкіру і допомагає утримувати вологу.

Екстракт колагену

Допомагає підтримувати зволоженість шкіри, робить її еластичною і пружною. Вирівнює зморшки і зменшує глибину зморшок.

Пророслі зерна злакових (вівса, пшениці, кукурудзи, ячменю та жита)

Унікальний компонент широкого спектру дії. Чудово живити і омолоджує шкіру, виводить токсини (лімфодренаж), якісно очищає і регенерує шкіру будь-якого типу в будь-якому віці.

Масло обліпихи

«Чарівний» компонент нашої Маски. Чудово омолоджує шкіру, робить її пружною, еластичною і красивою. Відмінно загоює дрібні пошкодження, тріщини, висипу і інші дефекти шкіри. Значно покращує колір обличчя.

Коньяк манан

Відновлює і покращує виробництво еластину і колагену шкіри. Глибина зморшок зменшується, дрібні зморшки поступово зникають. Глибоко і якісно зволожує шкіру, підтягує овал обличчя і регенерує шкіру.

Переваги
  • У Поживною крем-масці «Мультивітамінний коктейль» White Mandarin відсутні Мінеральное масло (Mineral Oil) – (інгредієнт, що отримується з нафти), і його похідні: (Propilene Glycol, Paraffinum Liquidum, Petrolatum). Сповільнюють ріст і розвиток клітин, призводять до зневоднення і раннього старіння шкіри.
  • Замість цих компонентів ми використовуємо натуральні масла: таману, обліпихову і оливкова. Впливаючи на клітини шкіри, вони зволожують і пом’якшують її, стимулюють процеси регенерації, перешкоджаючи старінню.
  • Маска не містить зволожувачів з продуктів нафтохімії: PEG, PPG, BG, Laureths, Ceteareths, Glycerin і силіконів (Dimethicone, Cyclopentasiloxane) – синтетичні масла, які є одними з основних подразників шкіри навіть у низьких концентраціях. На відміну від натуральних, вони порушують природні обмінні процеси і гідро-ліпідний баланс шкіри.
  • Замість цих компонентів ми використовуємо натуральний зволожувач з масел, рослинних смол і воску: Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax * (з листяних парафінових смол). Сертифікат ЕСОСЕRT. Він створює натуральну дихаючу плівку, що зберігає вологу в шкірі.
  • Рослини для екстрактів вирощують згідно вимог органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах.
  • У Поживною крем-масці «Мультивітамінний коктейль» White Mandarin відсутні штучні барвники та ароматизатори, які досить токсичні і можуть викликати алергію.
  • Замість ароматизаторів ми використовуємо композицію натуральних ефірних масел пачулі, іланг-іланг, ветівера і амброксана шавлії, є джерелом корисних речовин, необхідних для ефективного харчування і зволоження шкіри.
  • Ми використовуємо харчової консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ЕСОСЕRT і дозволений у виробництві органічної косметики.

Повний склад

Вода очищена (Aqua), Оливкова олія (Olea Europaea Fruit Oil), Рослинний емульгатор (Cetearyl Glucoside & Cetearyl Alcohol), Масло кісточок лимони (Citrus Limon Seed Oil), Рослинний зволожувач (Ricinus Communis Seed Oil & Hydrogenated Castor Oil & Copernicia Cerifera ( Carnauba) Wax), Натуральний жир з олії ши і оливкової олії (Lanolin (natural fat derived from shea butter and olive oil)), Спирт цетилстеариловий (Cetearyl Alcohol), Масло таману (Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil), Масло обліпихи ( Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil), Бджолиний віск (Cera Alba (Beeswax)), Олія з кісточок лайми (Citrus Aurantifolia (Lime) Seed Oil), Екстракт центелли азіатської (Centella Asiatica Extract), Екстракт колла ена (Collagen Extract), Екстракт пророслих зерен вівса, пшениці, ячменю, кукурудзи (Sprouted Grains of Wheat, Corn, Oats & Barley Extract), Екстракт плюща (Hedera Helix (Ivy) Leaf / Stem Extract), Екстракт хвоща польового (Eguisetum Arvense Extract), амінопептід (Amino-Peptide), Харчовий консервант Optiphen BD (Optiphen BD (food preservative)), Вітамін Е (Vitamin E), Алантоїн рослинний (Symphytum Officinale (Comfrey) Root Cell Extract), Екстракт алое вера (Aloe Vera Extract ), Композиція з натуральних ефірних масел пачулі, іланг-ілангу, ветівера і амброксана шавлії (Blend of Essential Oils of Pogostemon Cablin (Patchouli), Cananga Odorata (Ylang-Ylang), Chrysopogon Zizanioides (Vetiver) & Salvia (Sage) Ambroxan)

Об`єм

сашe 2 х 6мл
Кожна позиція маски складається з двох саше по 6 мл, кожне саше призначене на одну процедуру.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.