Фітотонік серії Пророслі зерна White Mandarin. Очищення, тонізація. 200 мл

326,00

Вік: 18+. Зміцнює, тонізує, зволожує та освіжає обличчя. Фітотонік відновлює гідроліпідний баланс, знижує вироблення шкірного сала, очищуючи закупорені пори. Покращує обмін речовин, стимулюючи захисні функції шкіри. Виводить шлаки та токсини, загоює.

Add to Cart

Фітотонік серії Пророслі зерна White Mandarin. Очищення, тонізація. 200 мл 326,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

Фітотонік серії Пророслі зерна White Mandarin. Очищення, тонізація. 200 мл
326,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!
Ваша шкіра буде саме такою, як ви мріяли!

Ваша шкіра буде саме такою, як ви мріяли!
Очищення шкіри правильними натуральними косметичними засобами – перший крок на шляху до краси. Другий крок – видалення залишків засобу для чищення і надлишків жиру, а також тонізуючий догляд і зволоження, яке повинно зберігатися протягом всього дня.

Саме для іншого етапу догляду за шкірою був створений фітотонік «Пророслі зерна», склад якого оптимальний для сухої і чутливої шкіри обличчя.

Дивно м’яка композиція фітотоніка із запашних квіткових вод і рослинних екстрактів тонізує, зволожує і освіжає шкіру. Відновлює гідроліпідний баланс, попереджує виникнення сухості та стягнутості, усуває почервоніння і роздратування. Нормалізує рівень РН, надає шкірі пружність і життєву енергію, надовго залишаючи відчуття прохолоди і свіжості після нанесення.

Єдине вірне рішення для будь-якого типу шкіри

У фітотоніке відсутня спирт. Застосування косметичних засобів без спирту – це єдино вірне рішення для будь-якого типу шкіри. Тільки так можна зберегти гідроліпідну плівку, яка допомагає шкірі утримувати вологу і протистояти подразнень або бактеріям.

До складу фітотоніка White Mandarin включені тільки натуральні складові: віджимання з сакської лікувальної грязі, запашні води та рослинні екстракти.

Всі складові фітотоніка абсолютно безпечні і мають відповідні сертифікати, у тому числі, ECOCERT і Органік.

Активні речовини

Екстракт пророслих зерен

Допомагає шкірі дива пружною, зволоженою і здоровою. Ваша шкіра «оживає», оскільки всі її шарі починають активно виконувати свої функції. Нормалізується обмін речовин, шкіра підтягується, а зморшки розгладжуються.

Екстракт огірка

Ідеально освіжає і зволожує шкіру. Фермент лізоцим, що міститься в екстракті огірка, очищає і вибілює шкіру.

Екстракт бузини

Покращує мікроциркуляцію в підшкірному шарі, і відповідно, поліпшується колір обличчя. Внутрішньоклітинний метаболізм нормалізується, шкіра стає еластичною і пружною.

Екстракт мальви

Зволожує і заспокоює суху, роздратовану і чутливу шкіру, знімає набряки, стимулює виробництво колагенових волокон, необхідних для пружності шкіри і уповільнення процесу утворення зморшок.

Екстракт плюща

Глибоко зволожує шкіру, покращує кровообіг, зменшує набряки (сприяє виведенню скопилася в тканинах рідини). Підвищує пружність і еластичність шкіри, захищає від атмосферних впливів, надає шовковисту гладкість.

Переваги
  • У фітотоніке White Mandarin відсутні такі хімічні зволожувачі, як Propylene Glycol, Butylene Glycol, Laureths, Ceteareths, які знежирюють і висушують шкіру, навіть у невеликій концентрації смороду є одним з основних подразників.
  • Замість них ми використовуємо рослинні зволожуючі інгредієнти з потужним ефектом. Зволожуючі екстракти рослин покращують здоров’я і красу шкіри, одночасно живлячи її і допомагаючи ефективно позбавлятися від шлаків і токсинів.
  • У фітотоніке White Mandarin відсутня EDTA – кислота, яка утворює канцерогени в складі косметики.
  • Рослини для екстрактів вирощують відповідно до вимог органічного землеробства (без хімічних добрив і пестицидів, мають сертифікат «Органік») або в дикій природі в екологічно чистих районах.
  • У фітотоніке White Mandarin відсутні штучні барвники та ароматизатори, які досить токсичні і можуть викликати алергію.
  • Замість ароматизаторів ми використовуємо натуральні ефірні масла, які є джерелом корисних речовин, необхідних для живлення та зволоження шкіри.
  • Ми використовуємо харчової консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), сертифікований ECOCERT і дозволений у виробництві органічної косметики.

Повний склад

Вода очищена (Aqua), Віджим з Сакської грязі (Saky Mud Extract), Запашна вода герані (Geranium Leaf / Water Flower), Запашна вода лайми (Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Water), Запашна вода іланг-ілангу (Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Water Flower), Запашна вода розмарину (Rosmarinus Officinalis Flower / Leaf / Stem Water), Рослинний гліцерин (Glycerin), Екстракт пророслих зерен вівса, пшениці, ячменю, кукурудзи (Sprouted Grains of Wheat, Corn, Oats & Barley Extract) , Екстракт огірка (Cucumis Sativus Fruit Extract), Екстракт мальви (Malva Officinalis Flower Extract), Екстракт бузини (Sambucus Nigra Fruit Extract), Екстракт арніки (Arnica Montana Flower Extract), Екстракт плюща (Hedera Helix (Ivy) Leaf / Stem Extract) , Піщ Євою консервант Optiphen BD (Optiphen BD (food preservative)), Алантоїн рослинний (Symphytum Officinale (Comfrey) Root Cell Extract)

Об’єм

200 мл

Додаткова інформація

Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.