Дитяче молочко для тіла серії White Mandarin. Захист, зволоження. 200 мл

207,00

Натуральна формула молочка чудово захистить ніжну шкіру малюка з перших днів його життя. Натуральна олія солодкого мигдалю та олія обліпихи глибоко зволожать шкіру, підкреслять її ніжність та бархатистість. Олія зародків пшениці та масло ши надійно усунуть почервоніння та подразнення ніжної шкіри малюка

Add to Cart

Дитяче молочко для тіла серії White Mandarin. Захист, зволоження. 200 мл 207,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

Дитяче молочко для тіла серії White Mandarin. Захист, зволоження. 200 мл
207,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!

Спеціальна формула дитячого молочка

Чудово захищає ніжну шкіру малюка з перших днів життя. Натуральне масло солодкого мигдалю і масло обліпихи глибоко зволожують шкіру, а масло зародків пшениці і масло ши надійно усувають роздратування.

Кремова основа нашого молочка

Натуральні масла (масло ши, масло солодкого мигдалю, масло обліпихи, ланолін), які дбайливо доглядають за дитячою шкірою, швидко вбираються, ефективно заспокоюють, пом’якшують шкіру і зменшують будь-які подразнення.

Активні речовини

Масло обліпихи

Добре відомий народний лікарський засіб – заспокоює ніжну шкіру дитини і захищає її від почервоніння і мацерації.

Масло солодкого мигдалю

Забезпечує глибоке живлення, відновлює природний захисний бар’єр єр шкіри.

Ланолін (натуральний жир з оливкової олії і масла ши)

Одночасно підтримує постійний рівень вологості шкіри і невидимою поверхневою плівкою оберігає шкіру від зайвої сухості.

Переваги

  • Дитяче молочко для тіла не містить продуктів нафтохімії і хімічних емульгаторів, таких як Mineral Oil, Propilene Glycol, PPG, PEG, що призводять до зневоднення і порушення шкірного дихання, і як наслідок, до нестачі кисню в крові.
  • Ми використовуємо натуральний емульгатор Sorbitan Olivate & Glyceryl Olivate, вироблений з оливкової олії, який відновлює гідроліпідний бар’єр єр шкіри.
  • Ланолін, який ми застосовуємо, отриманий з натуральних рослинних масел і має сертифікат «ЕКО», на відміну від ланоліну, одержуваного з овечої вовни, яка практично завжди забруднена на клітинному рівні пестицидами DDT.
  • Молочко не містить штучних барвників і ароматизаторів, які є досить токсичними і можуть викликати у дитини алергію.
  • Використовуваний нами харчової консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту) має сертифікат ECOCERT. Даний консервант, дозволений у виробництві органічної косметики.

Повний склад

Вода очищена (Aqua), Емульгатор на основі оливкової олії (Sorbitan Olivate & Glyceryl Oleate), масло ши (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Масло солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil), Масло зародків пшениці (Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil), Натуральний жир з олії ши і оливкової олії (Lanolin (natural fat derived from shea butter and olive oil)), Вівсяне молочко (Avena Sativa (Oats) Sprouts Extract), Масло обліпихи (Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn ) Oil), бетаїн (з червоного буряка) (Betaine (derived from the red beet root)), Вітамін Е (Vitamin E), Квіткова вода ромашки (Chamomilla Recutita Water Flower), Алантоїн рослинний (Symphytum Officinale (Comfrey) Root Cell Extract ), Харчовий консервант Optiphen BD (Optiphen BD (food preservative))

Об`єм

200 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.