ЕКО концентрат для відбілювання Max Green 250 мл

277,00

Виводить стійкі забруднення, усуває плями пігментного походження на білих тканинах всіх типів, чинить антибактеріальну дію, знищує неприємний запах, при цьому не руйнує волокна тканини. Може використовуватися як окремий засіб для відбілювання та виведення плям або як підсилювач якості прання разом із основним засобом для прання.

Add to Cart

ЕКО концентрат для відбілювання Max Green 250 мл 277,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

ЕКО концентрат для відбілювання Max Green 250 мл
277,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!
Відмінно усуває плями пігментного походження на білих тканинах всіх типів
  • у складі виключно натуральні компоненти рослинного і мінерального походження
  • не містить SLS / SLES, фосфатів, фосфонатів, хлору, оптичних відбілювачів, триклозану, парабенів, ароматів

У засобі використовується унікальні компоненти, який застосовуються також у косметиці і стоматології. Відмінно усуває плями пігментного походження на білих тканинах всіх типів, має антибактеріальну дію, знищує неприємний запах.

Екоконцентрат ефективний навіть за температури води 20 ° С.

Опис

Високоефективний засіб для відбілювання. У концентраті використовується унікальний інноваційний компонент, який застосовують також у косметиці і стоматології. Відмінно усуває плями пігментного походження на білих тканинах всіх типів, має антибактеріальну дію, знищує неприємний запах, при цьому не руйнує волокна тканини.

Може використовуватися як окремий засіб для відбілювання та виведення плям або як підсилювач якості прання разом з основним засобом для прання. Ефективний у воді навіть за температури 20 ° С. Підходить для використання в машинах будь-якого типу і для ручного прання.

EКОконцентрат натуральний для відбілювання та виведення стійких, пігментних забруднень на основі унікальної активної форми легкодоступного кисню (PAP кислоти) відмінно усуває плями пігментного походження на білих тканинах усіх типів при низьких температурах води та поєднує такі функції:

  • Відбілювання. Усуває сірий наліт на білих речах та повертає сяючу білизну. Захищає білі речі від зміни кольору. Ефективний вже за температури води 20°С. Кращий ефект відбілювання досягається при температурі до 40°С на попередньо випраній тканині.
  • Виведення плям пігментного походження : сік, фрукти, вино, кава, чай, кров, зеленка, йод, фарба тощо.
  • Виведення плям від іржі.
  • Антибактеріальна дія.
  • Високоефективний проти грибків. Може використовуватися як засіб для знищення грибка на твердих поверхнях (кахель, кераміка, пластик, гума, дерево тощо)
  • Дезодоруючий ефект. Знищує неприємні запахи.
  • Підсилювач якості прання. Особлива форма активного кисню дозволяє комбінувати засіб з іншими засобами для прання та виведення плям з ензимами, не зменшуючи їх ефективності. Підвищує ефективність інших пральних засобів, полегшує видалення плям та відбілювання речей.
  • Догляд за волокнами тканин. Забезпечує захист волокон тканин, запобігає катишкам і розтягуванню речей. Ваші речі будуть виглядати як нові вдвічі довше.
  • Універсальний засіб. Підходить як для прання, так і для використання в пральних машинах будь-якого типу. Запобігає вапняному нальоту, не потребує додаткових пом’якшувачів води. Нейтралізує неприємні запахи у пральній машині.
Застосування

Збовтати перед застосуванням.
Для видалення плям перед пранням нанести засіб на пляму, залишити на 5 хвилин, випрати річ звичайним способом.

Для видалення плям і відбілювання під час прання додати 30-60 мл екоконцентрата до основного засобу. Для виведення складних застарілих плям і відбілювання розчинити 30-60 мл екоконцентрата у 4-5 л води, замочити речі на 30-60 хв, потім випрати звичайним способом.

Повний склад

Вода очищена 15-30%, активний кисень, менше 5% ефірного масла.

Об`єм

250 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.