ECO молочко для чищення Green Max 500 мл

162,00

ECOмолочко натуральне для чищення ТМ Green Max, на основі натурального каоліну і мармурової пудри, ефективно видаляє забруднення, не залишаючи розводів, містить природний антибактеріальний комплекс, без SLS/SLES, фосфатів, парабенів та інших хімічних речовин, і має широкий спектр застосування на різних поверхнях.

Add to Cart

ECO молочко для чищення Green Max 500 мл 162,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

ECO молочко для чищення Green Max 500 мл
162,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!

Легко видаляє забруднення, не залишає розлучень

  • в складі виключно натуральні компоненти рослинного і мінерального походження
  • не містить SLS / SLES, фосфатів, фосфонатов, хлору, оптичних відбілювачів, триклозану, парабенів, ароматів

Опис

ECOмолочко натуральне для чищення ТМ GREEN MAX на основі натурального каоліну і мармурової пудри – це натуральне, м’яке і безпечне засіб для видалення забруднень. Підходить для всіх водостійких поверхонь, в тому числі і для склокераміки. ECOмолочко містить природний антибактеріальний комплекс, безпечний для будь-якої поверхні. Легко видаляє забруднення, не залишає розлучень. Ефективно діє навіть проти стійких кухонних забруднень, жиру, іржі, вапняного і мильного нальоту.

Основні характеристики

  • Натуральний та безпечний екозасіб для глибокого та дбайливого очищення забруднень.
  • Підходить для ретельного очищення всіх видів кухонних покриттів та посуду, кухонного обладнання, зокрема скла та кераміки.
  • Ефективно діє проти стійких кухонних забруднень, жиру, вапняного та мильного нальотів, патогенних бактерій.
  • Чистить до блиску, не залишає розлучень.
  • Містить у складі каолін та мармурову пудру виняткової мікронізації, які сорбують забруднення на макро- та мікрорівні, без пошкодження поверхні.
  • Глибоко очищає мікротріщини та подряпини на всіх кухонних поверхнях та посуді. Очищає «застарілий» жир, кіптяву і наліт від «пігментованих» чайних, трав’яних, ягідних напоїв.
  • Природний антибактеріальний комплекс з екстракту гранату, рожевого грейпфрута очищає поверхні від патогенних бактерій та запобігає їх подальшому утворенню.
  • Органічний рослинний гліцерин піклується про шкіру рук.
  • Засіб не містить синтетичних ПАР (SLS/SLES), парабенів, формальдегіду, продуктів нафтохімії (PEG, PPG), «їдких» синтетичних ароматизаторів та барвників

Запобіжні заходи

Унікати ковтання і контакту з очима. У разі попадання засобу в очі слід промити їх проточною водою, при необхідності звернути до лікаря. При підвищеній чутливості шкіри рук слід використовувати гумові рукавички.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці за температури від 0 ⁰C до +30 ⁰C, окремо від харчових продуктів, у місцях, недоступних для дітей і тварин.

Застосування

Нанести молочко на вологу губку або безпосередньо на поверхню, потерти, потім змити водою. Для посилення ефекту залишити молочко на поверхні до 10 хвилин. При необхідності повторити. Рекомендується використовувати на твердих вологостійких поверхнях. Перед використанням на делікатних поверхнях або поверхнях з невідомого матеріалу рекомендується протестувати молочко на невеликій непомітній ділянці.

Активні речовини

Мармурова пудра – м’який абразив, що легко очищає кухонні поверхні.

Каолін (глина) – сорбує забруднення без пошкодження поверхні.

Алкілполіглікозид – ПАР, який виробляється, за допомогою взаємодії глюкози, що одержується з сирої картоплі, кукурудзи, цукрової тростини, цукрових буряків та жирних спиртів виділених з рослинної олії.

Кокамідопропілбетаїн – ПАР з кокосової олії з додаванням бетаїну (амінокислоти, що виробляється з буряка).

Органічний рослинний гліцерин – підтримує в’язкість миючого засобу, добре зволожує та захищає шкіру рук.

Спирт етиловий (рослинний) – використовується регулювання в’язкості.

Екстракт червоного грейпфрута та екстракт гранату – натуральний антибактеріальний дезінфікуючий комплекс.

Молочна кислота – у природі молочна кислота утворюється внаслідок молочнокислого бродіння. Має протимікробні, антибактеріальні та протизапальні властивості.

Тетранатрієва сіль метилгліциноцтової кислоти (МГДА) – хелатуючі агенти, що ефективно розчиняють органічні та неорганічні відкладення.

Повний склад

Вода підготовлена, 15-30% мармурової пудрити, 5-15% каоліну, алкілполіглікозід (ПАР з кукурудзяного крохмалю і пальмової олії), менше 5% кокамідопропілбетаїн (ПАР з кокосового масла), рослинний гліцерин, спирт етиловий (рослинний, харчової), тетранатріевая сіль метілгліціндіуксусной кислоти, молочна кислота, ксантанова камедь, екстракт червоного грейпфрута, екстракт апельсина, калію сорбат, харчової консервант * (Optiphen BD), ефірну олію апельсина солодкого.

Об’єм:

500 мл

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.