Житній солод Добра Їжа. Ферментований, мелений. 150г

116,00

Add to Cart

Житній солод Добра Їжа. Ферментований, мелений. 150г 116,00

Безкоштовна доставка від 900₴

  • Замовлення відправляємо швидко та без затримок
  • Тільки свіжі терміни виробництва продукції
  • В кожному замовлені вас чекає БОНУС від нашого магазину
  • Нова Пошта, Укрпошта, самовивіз
Гарантована безпечна оплата

Житній солод Добра Їжа. Ферментований, мелений. 150г
116,00
Зателефонуйте мені!
Для заповнення цієї форми увімкніть JavaScript у браузері.
Коли ви хочете, щоб ми передзвонили?
=
Наш кіт Мандарин дуже любить математику!
Також ви можете придбати Солод в упаковці з 10 стиків по 10г.
Натуральний продукт для лікувально-оздоровчого харчування

Натуральний продукт для лікувально-оздоровчого харчування, отриманий із застосуванням гідролізу.

Технологія отримання нашого солоду відрізняється від традиційної технології отримання ячмінного солоду.

Інноваційність нашого методу полягає в тому, що він у кілька разів збільшує вміст корисних речовин у зерні і перетворює їх в хелатовані амінокислотні комплекси, які легко засвоюються організмом людини.

Корисні якості продукту

Поповнюючи дефіцит поживних речовин, вони сприяють нормальному функціонуванню всіх систем організму:

  • Надають загальнозміцнюючу дію на організм.
  • Зміцнюють імунну систему.
  • Стимулюють обмін речовин та кровотворення.
  • Сприяють інтенсивному травленню.
  • Нормалізують кислотно-лужний баланс.
  • Уповільнюють процес старіння.
  • Сприяють підвищенню рівня гемоглобіну, зниженню холестерину.
  • Поліпшують стан шкіри та волосся.
  • Сприяють очищенню організму від шлаків.
  • Знімають наслідки стресів.
  • Сприяють нормалізації жирового та білкового обміну.
  • Підвищують енергетичний тонус та опірність організму до несприятливих умов навколишнього середовища.
  • Поліпшують розумові та фізичні здібності.

Речовини, що містяться в солоді житньому ферментованому молотом, позитивно впливають на біохімічні процеси в м’язах, що працюють. При цьому економніше витрачається м’язова енергія, що особливо важливо:

  • При високих та тривалих навантаженнях.
  • Для нарощування м’язової маси спортсмени.
  • При роботі в екстремальних умовах та за різних патологічних станів.

Солод житній ферментований мелений необхідний всім без винятку, але особливо корисний:

  • Дітям та людям похилого віку.
  • Вагітним жінкам і матерям, що годують.
  • Тим, хто пов’язаний з інтенсивною розумовою та фізичною працею.
  • Постраждалим від аварії на ЧАЕС

Діючи на різні системи організму, солод житній ферментований мелений:

  • Нормалізує кислотно-лужний баланс у шлунково-кишковому тракті та покращує травлення.
  • Сприяє найбільш ефективному засвоєнню вуглеводів та посиленню процесу всмоктування поживних речовин у кишечнику.
  • Є чудовим живильним середовищем для корисної бактеріальної флори кишечника.
  • Запобігає появі каменів у жовчному міхурі, жовчних протоках та печінці.
  • Сприяє посиленню кишкової перистальтики, допомагаючи організму вчасно очищатися від шлаків і токсинів, що накопичилися.

Введення в раціон харчування солоду житнього ферментованого меленого попередить виникнення та розвиток жовчнокам’яної хвороби та принесе відчутну користь при наступних захворюваннях:

  • Дисбактеріоз.
  • Гастрит із зниженою кислотністю.
  • Ентероколіт.
  • Дуоденіт.
  • Хронічні запори, що виникають внаслідок дисбактеріозу чи коліту.
  • Регулярне вживання продуктів, збагачених солодом житнім ферментованим меленим – гарна профілактика раку прямої та товстої кишки.
  • Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, що входять до складу солоду житнього ферментованого меленого, разом з іншими компонентами сприяють зниженню рівня «шкідливого» холестерину в крові та запобігають відкладенню атеросклеротичних бляшок на стінках кровоносних судин.

У солоді житньому ферментованому молотом міститься багато вітамінів-антиоксидантів Е, А, С, які:

  • Нормалізують рівень артеріального тиску та активно перешкоджають тромбоутворенню.
  • Зміцнюють та захищають стінки судин.
  • Сприяють зниженню проникності капілярів.
  • Надають благотворну дію на організм жінок (особливо вітамін Е) протягом усієї вагітності та наступних пологів; активно сприяють посиленню лактації, а також значно покращують якість та смак материнського молока.
  • Завдяки високому вмісту фітогормонів та вітаміну Е, солод житній ферментований мелений є дуже корисним для жінок, які відчувають хворобливі відчуття у передменструальний та клімактеричний період.
  • Солод житній ферментований мелений багатий на речовини, що посилюють синтез статевих гормонів – амінокислотами, вітамінами E, B3, B6, цинком. Його регулярний прийом допоможе чоловікам ефективно впоратися з проблемами, пов’язаними із захворюваннями простати, покращити потенцію та попередити розвиток аденоми простати, а також її переродження.

Солод житній ферментований мелений також рекомендується вживати для профілактики та комплексного лікування жіночої та чоловічої безплідності.

Калій і магній, що містяться в солоді житньому ферментованому молотом, незамінні для злагодженої роботи серцевого м’яза. Тому його корисно додавати до раціону харчування людям, які страждають:

  • Атеросклероз.
  • Гіпертонія.
  • Ішемічною хворобою серця та іншими захворюваннями серцево-судинної системи.
  • З метою профілактики інфарктів та інсультів.

Солод житній ферментований мелений – цінний діабетичний продукт. Речовини, що містяться в житньому солоді, уповільнюють засвоєння жирів і вуглеводів, сприяють стабілізації рівня цукру в крові, а комплекс мінеральних речовин (марганець, магній, цинк, хром, селен) відіграють важливу роль у процесі регуляції вироблення підшлункової залозою природного інсуліну.

Каші, йогурти, супи, пюре, киселі, салати, збагачені солодом житнім ферментованим меленим, займуть гідне місце у раціоні дитячого харчування. Регулярне споживання житнього солоду:

  • Попередить багато захворювань, у тому числі і пухлинні.
  • Зміцнить імунітет і ефективно відновить енергетичний тонус організму (особливо корисний для хворих, які перенесли тяжкі захворювання, складні операції, а також для людей, які страждають від виснаження або перебувають у астенічному стані).

Враховуючи те, що в солоді житньому ферментованому молотом містяться всі 8 незамінних амінокислот, його значення в раціоні харчування людей важко переоцінити. Він знаходить успішне застосування:

  • У профілактиці та комплексному лікуванні ожиріння, недокрів’я (анемії), різних запальних та пухлинних процесах.
  • Сприяє очищенню та омолодженню організму.
  • Підвищує енергетичний тонус та опірність організму до несприятливих умов навколишнього середовища.
  • Покращує розумові та фізичні здібності людини.
  • Сприяє нормалізації жирового та білкового обміну.

Солод житній рекомендується включати до свого раціону дорослим та дітям, хворим та здоровим – усім, хто хоче не хворіти та прожити довге життя.

Цінність

Цінність солоду житнього ферментованого меленого полягає у високому вмісті в ньому:

Повного набору амінокислот, у тому числі лізином, треоніном та валіном, які стимулюють білковий обмін, сприяють зростанню м’язів та кісток.

Олігопептидів (регуляторних пептидів) – відіграють важливу роль у системі регуляції та підтримки гомеостазу (постійності внутрішнього середовища організму).

Легкозасвоюваних полісахаридів: глюкози, фруктози, мальтози, декстрану, що нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.

Поліненасичених жирних кислот Омега-3 та Омега-6, що сприяють оптимізації всіх метаболічних процесів в організмі.

Мінералів: фосфору, калію, магнію, заліза, марганцю, кальцію, міді, йоду, фтору, цинку, селену, що забезпечують сталість осмотичного тиску, кислотно-лужного балансу, процесів всмоктування, секреції, кровотворення.

Вітамінів: С, А, Е, Н, В1, В2, В3, В5, В6, В9, F, що регулюють перебіг усіх хімічних реакцій в організмі.

Фосфоліпіди необхідні для будівництва мембран нових клітин.

Протипоказання
  • Виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки.
  • Гастрит із підвищеною кислотністю у стадії загострення.
  • Гастрит із підвищеною кислотністю у стадії нестійкої ремісії.
  • Хронічний панкреатит у стадії загострення.
  • Хронічний холецистит у стадії загострення.
  • Дисбактеріоз у стадії субкомпенсації та декомпенсації.
  • Індивідуальна нестерпність.

Рекомендована доза

1-3 ч. л. на добу. При цьому дозування, залежно від індивідуальних особливостей організму, можна коригувати у той чи інший бік.

Вага:

150 г

Спосіб застосування

Як харчова добавка

Для покращення смаку додають у домашню випічку, супи, м’ясні (котлети, відбивні та ін.) та овочеві страви, салати, соуси, фруктові пюре, кефір, йогурти та ін.

Для приготування квасу

Приготування житнього квасу відрізняється простотою і полягає в наступному:

Рецепт: 2 ст. л. солоду житнього ферментованого меленого залити одним літром, що охолола до 60 ° С, кип’яченої води і дати настоятися 1 годину. Отриманий екстракт злити в іншу ємність (осад, що залишився, утилізувати), додати 2 ст. л. цукру, 1 – 2 г сухих дріжджів, налити в пляшку (за бажанням можна додати 4 – 5 плодів родзинок) і добу витримати при температурі не нижче +20 ° С (практично при кімнатній температурі). Потім на добу помістити в холодильник. Після цього квас готовий до вживання. Відкривати пляшку обережно та не залишати відкритою до повного вживання продукту.

Термін придатності після відкриття пляшки – до 7 днів при зберіганні у холодильнику.

Як поживний напій

Рецепт: 1 год. солоду залити 200 – 250 мл, що охолола до 60 С, кип’яченою водою, ретельно розмішати і дати відстоятися 5 хв., після чого екстрагований солод осяде і напій готовий до вживання. За бажання можна додати свіжі вершки або молоко.
Зовнішньо
Маски для обличчя

За рахунок впливу амінокислот і жирних кислот, що містяться в житньому солоді, збільшується поверхневий натяг шкіри, розгладжуються зморшки, шкіра набуває здорового кольору та вигляду.

Рецепт: 1 год. солоду змішати з|із| 0,5 – 1 ч. л. меду та 1 жовтком курячого яйця, добре перемішати, нанести на очищену шкіру на 20 – 30 хв., потім змити теплою водою. Застосовувати маску можна двічі на тиждень.

Для приготування хліба

Для приготування хлібаСолод житній ферментований мелений – чудовий компонент для приготування житніх, житньо-пшеничних, солодових сортів хліба. Він є покращувачем борошна, сприяє кращому водопоглинанню та забезпечує хорошу еластичність тіста, покращує структуру м’якуші хліба, утворює розчинні речовини, що підсилюють бродіння, збільшує термін зберігання готового продукту.

Рецепт 1. У відомі вам рецептури хліба додається солод житній ферментований мелений із розрахунку 3 – 5% від ваги борошна.

Рецепт 2. 700 г борошна пшеничного; 400 мл води 18 – 20 ° С; 30 – 35 г солоду житнього ферментованого; 7 – 8 г дріжджів сухих хлібопекарських; 10 г олії рослинної; 1 ст. л. цукру-піску; 1 – 2 ч. л. солі.

Рецепт 3. 600 г борошна пшеничного; 100 г борошна житнього; 420 мл води 18 – 20 ° С; 30 – 35 г солоду житнього ферментованого; 7 – 8 г дріжджів сухих хлібопекарських; 10 г олії рослинної; 1 столова ложка цукру піску; 1 – 2 ч. л. солі.

Переваги

«Солод мелений» заповнює дефіцит поживних речовин і сприяє нормальному функціонуванню організму.

  • Позитивно впливає на біохімічні процеси у м язах, в тому числі в м язі серця. При цьому енергія витрачається економніше, що особливо важливо при високих і тривалих навантаженнях, при роботі в несприятливих умовах і при різних патологічних станах, для нарощування м’язової маси у спортсменів.
  • Продукт дуже корисний дітям і людям похилого віку, вагітним жінкам і годуючим матерям, людям, які потерпіли від аварії на ЧАЕС або живуть в районах з поганою екологією.
  • «Солод» є відмінним засобом для профілактики дисбактеріозу, раку прямої і товстої кишки, атеросклерозу.
  • Ефективний в комплексному лікуванні гастриту із зниженою кислотністю, ентероколіту, гастродуоденіту, хронічних закрепів, діабету і ожиріння.
  • За рахунок високого вмісту вітамінів-антиоксидантів Е, А, С зміцнює і захищає стінки судин, нормалізує рівень артеріального тиску, перешкоджає утворенню тромбів.
  • Завдяки високому вмісту фітогормонів полегшує симптоми ПМС і клімаксу у жінок. Амінокислоти, вітаміни Е, В3, В6, цинк підсилюють синтез статевих гормонів у чоловіків, попереджають розвиток аденоми простати.
Повний склад

Клінічні дослідження показали, що продукт «Солод» має високу біологічну цінність, оскільки він містить:

  • Повний набір амінокислот, в тому числі лізин, треонін і валін, які стимулюють білковий обмін і сприяють зростанню м язів і кісток.
  • Олігопептиди, які відіграють важливу роль у системі регулювання та підтримки гомеостазу (сталості внутрішнього середовища організму).
  • Легкозасвоювані полісахариди (глюкозу, фруктозу, мальтозу, декстрозу), які нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.
  • Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, що сприяють нормалізації всіх обмінних процесів в організмі.
  • Мінерали (фосфор, калій, магній, марганець, кальцій, мідь, йод, фтор, цинк, селен), які забезпечують сталість осмотичного тиску, регулюють кислотно-лужний баланс, процеси всмоктування, секреції і кровотворення.
  • Вітаміни (С, А, Е, Н, В1, В2, В3, В5, В6, В9, F) для регуляції всіх хімічних реакцій в організмі людини.
  • Фосфоліпіди, необхідні для будівництва мембран нових клітин.

Додаткова інформація

Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.