Також ви можете придбати Солод у пакеті 150г.
Натуральний продукт для лікувально-оздоровчого харчування
Натуральний продукт для лікувально-оздоровчого харчування, отриманий із застосуванням гідролізу.
Технологія отримання нашого солоду відрізняється від традиційної технології отримання ячмінного солоду.
Інноваційність нашого методу полягає в тому, що він у кілька разів збільшує вміст корисних речовин у зерні і перетворює їх в хелатованих амінокислотні комплекси, які легко засвоюються організмом людини.
Застосування
Рекомендується вживати по 1-3 чайної ложки житнього солоду щодня з метою загального оздоровлення і очищення організму від шлаків, для підвищення енергетичного тонусу, нормалізації білкового та жирового обміну, зниження рівня «шкідливого» холестерину, стимуляції кровотворення і вироблення інсуліну, для поліпшення травлення, а також в якості ідеальної середовища для розвитку корисних кишкових бактерій.
У зв’язку з тим, що жито підвищує кислотність шлункового соку і підсилює перистальтику кишечника, житній солод слід застосовувати з обережністю при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, при гастриті з підвищеною кислотністю, при хронічному панкреатиті або холециститі в стадії загострення, при декомпенсованому або субкомпенсированном дисбактеріозі .
Корегуйте дозування в залежності від індивідуальних особливостей організму і вашого самопочуття. Житній солод приємний на смак, тому його можна вживати як окремо, так і в якості харчової добавки в домашню випічку, супи, м’ясні та овочеві страви, салати, соуси, фруктові пюре, кефір, йогурти та ін.
Дуже смачний житній квас, приготувань за таким рецептом: 2 ст. л. солоду заливаємо 1 літром кип’яченої води з температурою 60 градусів Цельсія, витримуємо 1 годину, потім переливаємо в іншу ємність, фільтруючи облог. Додаємо 2 ст. л. цукру, 1-2 гр. сухих дріжджів, трохи родзинок при бажанні, після чого витримуємо суміш за температури не нижче 20 градусів протягом доби. Потім ще на добу ставимо в холодильник. Тепер квас готовий до вживання. Пляшка в закритому вигляді може зберігатися в холодильнику до 7 днів.
Якщо ви не любите квас, з солоду можна приготувати поживний напій: 1 ч. Л. солоду залити 200-250 мл кип’яченої води з температурою 60 градусів, ретельно розмішати, дати відстоятися протягом 5 хвилин, а потім перелити в іншу ємність, залишаючи осад на дні. Напій готовий до вживання, для поліпшення смаку можна додати молоко або вершки.
Багато людей, піклуючись у своє здоров’я, вже придбали хлібопічки. Пропонуємо кілька рецептів для випічки житнього, пшенично-житнього або солодового домашнього хліба. Солод сприяє набухання борошна, підсилює бродіння, покращує еластичність тіста і структуру хлібної м’яка якушки, збільшує термін зберігання готового продукту.
У будь-який відомий вам рецепт хлібного тесту можна додати «Солод» з розрахунку 3-5% від ваги борошна.
Хліб солодовий: 700 г пшеничного борошна, 400 мл води 18-20 °, 30-35 г солоду, 7-8 г сухих дріжджів, 10 г рослинної олії, 1 ст. л. цукрового піску, 1-2 ч. л. солі.
Хліб пшенично-житній: 600 г пшеничного борошна, 100 г житнього борошна, 420 мл води 18-20 °, 30-35 г солоду, 7-8 г сухих дріжджів, 10 г рослинної олії, 1 ст. л. цукру, 2 ч. л. солі.
Житній солод можна застосовувати і зовнішньо, роблячи маски для обличчя двічі в тиждень. Така маска живити шкіру і підвищує її тонус, розгладжує дрібні зморшки, надає особі здоровий колір. Візьміть 1 ч. Л. солоду, ретельно розмішайте з 1 ч. л. меду і 1 яєчним жовтком, нанесіть на чисту шкіру на 20-30 хвилин, потім змийте теплою водою.
Переваги
«Солод мелений» заповнює дефіцит поживних речовин і сприяє нормальному функціонуванню організму.
- Позитивно впливає на біохімічні процеси у м язах, в тому числі в м язі серця. При цьому енергія витрачається економніше, що особливо важливо при високих і тривалих навантаженнях, при роботі в несприятливих умовах і при різних патологічних станах, для нарощування м’язової маси у спортсменів.
- Продукт дуже корисний дітям і людям похилого віку, вагітним жінкам і годуючим матерям, людям, які потерпіли від аварії на ЧАЕС або живуть в районах з поганою екологією.
- «Солод» є відмінним засобом для профілактики дисбактеріозу, раку прямої і товстої кишки, атеросклерозу.
- Ефективний в комплексному лікуванні гастриту із зниженою кислотністю, ентероколіту, гастродуоденіту, хронічних закрепів, діабету і ожиріння.
- За рахунок високого вмісту вітамінів-антиоксидантів Е, А, С зміцнює і захищає стінки судин, нормалізує рівень артеріального тиску, перешкоджає утворенню тромбів.
- Завдяки високому вмісту фітогормонів полегшує симптоми ПМС і клімаксу у жінок. Амінокислоти, вітаміни Е, В3, В6, цинк підсилюють синтез статевих гормонів у чоловіків, попереджають розвиток аденоми простати.
Повний склад
Клінічні дослідження показали, що продукт «Солод» має високу біологічну цінність, оскільки він містить:
- Повний набір амінокислот, в тому числі лізин, треонін і валін, які стимулюють білковий обмін і сприяють зростанню м язів і кісток.
- Олігопептиди, які відіграють важливу роль у системі регулювання та підтримки гомеостазу (сталості внутрішнього середовища організму).
- Легкозасвоювані полісахариди (глюкозу, фруктозу, мальтозу, декстрозу), які нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту.
- Поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, що сприяють нормалізації всіх обмінних процесів в організмі.
- Мінерали (фосфор, калій, магній, марганець, кальцій, мідь, йод, фтор, цинк, селен), які забезпечують сталість осмотичного тиску, регулюють кислотно-лужний баланс, процеси всмоктування, секреції і кровотворення.
- Вітаміни (С, А, Е, Н, В1, В2, В3, В5, В6, В9, F) для регуляції всіх хімічних реакцій в організмі людини.
- Фосфоліпіди, необхідні для будівництва мембран нових клітин.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.